Speaking at STEP in Denmark on marketplaces in Europe…

Thanks to the team at STEP for a great afternoon of digital discussion in Odense in September. They kindly did a video that sums up the sessions…

View this post on Instagram

Med STEP Talks about New Retail satte vi fremtidens markedspladser på dagsordenen, bl.a. sammen med den engelske ekspert i multichannel retail og ecommerce, @ianjindal ✔️🔆 Var du ikke en af de heldige, der var med, så har vores filmdrenge naturligvis sørget for et lækkert potpourri til dig her. @anarkistbeerandfoodlab var fyldt til bristepunktet med både nuværende kunder og mange nye ansigter. Et levende bevis på, at danske virksomheder i den grad er optagede af at afdække deres potentiale for New Retail og eksport til et globalt marked gennem nye platforme 👀 Har du mon styr på om din virksomhed kunne skabe vækst gennem Amazon? Tjek mere info gennem link i bio 👆🏻 #steptalk #stepmarketplaces #newretail #stepmoveyourbrand #udoverstepperne #markedspladser #amazon

A post shared by STEP (@stepmoveyourbrand) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *